Pedagogisch medewerkers

 

Ik ben Clair en sinds 2021 werkzaam bij peuterspeelzaal Vechtkroost. Daarnaast werk ik ook nog op een kinderdagverblijf. Met peuters kun je zulke leuke gesprekjes voeren en doordat je alleen met peuters bent, kun je leuke activiteiten doen die doelgericht zijn op hun leeftijd. En je bereidt ze ook vast voor op de basisschool. Het is iedere ochtend weer een feest om met ze te mogen werken en het is helemaal leuk als ze zichtbaar blij zijn om je weer te zien!

Mijn naam is Nicoline en werk al sinds 2009 op de peuterspeelzaal en vind het nog steeds erg leuk. Het leukste op de peuterspeelzaal is dat we veel tijd hebben om met de kinderen leuke dingen te doen. Daarbij dragen wij zorg voor een veilig en vriendelijk klimaat waarin uw peuter zich verder kan ontwikkelen en zijn/haar plekje weet te vinden in een groep. 

 

Ik ben Sonja. Ik heb in de afgelopen 15 jaar met heel veel peuters gewerkt en gezellige ochtenden gehad op een andere peuterspeelzaal/-opvang. Naast het verzorgen, praten en spelen met peuters vind ik het heel erg belangrijk dat wij een gezellige ochtend met elkaar hebben. Een vertrouwde en veilige sfeer op de peuterspeelzaal vind ik een must. Ik hoop jullie snel te ontmoeten op de peuterspeelzaal Vechtkroost en zeg dan ook: Tot gauw!!

 

We zien jullie graag op de speelzaal!

 

Peuterspeelzaal Vechtkroost

Niftarlakelaan 3

3633 CA  Vreeland

info@vechtkroost.nl

 

tel. 0294-234556

(bereikbaar op werkdagen 8.15 – 12.15 uur)