Pedagogisch medewerkers

 

Ik ben Clair en sinds 2021 werkzaam bij peuterspeelzaal Vechtkroost. Met peuters kun je zulke leuke gesprekjes voeren en doordat je alleen met peuters bent, kun je leuke activiteiten doen die doelgericht zijn op hun leeftijd. En je bereidt ze ook vast voor op de basisschool. Het is iedere ochtend weer een feest om met ze te mogen werken en het is helemaal leuk als ze zichtbaar blij zijn om je weer te zien!

 

Mijn naam is Nicoline en werk al sinds 2009 op de peuterspeelzaal en vind het nog steeds erg leuk. Het leukste op de peuterspeelzaal is dat we veel tijd hebben om met de kinderen leuke dingen te doen. Daarbij dragen wij zorg voor een veilig en vriendelijk klimaat waarin uw peuter zich verder kan ontwikkelen en zijn/haar plekje weet te vinden in een groep. 

Ik ben Annika. Al zo’n 40 jaar werk ik met veel plezier in de kinderopvang en sinds september 2022 op deze peuterspeelzaal. Ik geniet enorm van het spelen, liedjes zingen en knutselen met de kinderen en ze zodoende een mooie ochtend te bezorgen. Het is prachtig de kinderen te zien genieten van al het speelgoed en materiaal dat helemaal is afgestemd op hun leeftijd.  

 

We zien jullie graag op de speelzaal!

 

Peuterspeelzaal Vechtkroost

Niftarlakelaan 3

3633 CA  Vreeland

info@vechtkroost.nl

 

tel. 0294-234556

(bereikbaar op werkdagen 8.15 – 12.15 uur)